Idag tänkte jag dela med mig av en webbplats där jag varit med och utvecklat lite saker. Nämligen ombinäraoptioner.se vilket är en nära väns hemsida, så jag har hjälpt till utan att ta betalt.

Först och främst för att han är min vän men också för att ett ämne som ligger mig väldigt nära hjärtat är högriskinvesteringar. Binära optioner är just det, en högriskinvestering.  Jag var tidigare spektisk till aktiehandel  men nu finns det alltså konkret och djupgående research som har gått till grunden med detta.  Stycket under och slogan på hela hemsidan är: Är binära optioner en bluff?

”Binär optionshandel är en väldigt kontrollerad marknad med väldigt tydliga villkor och riktlinjer. Seriösa aktörer inom binära optioner har sin verksamhet licensierad som finansiellt instrument inom minst en jurisdiktion. Och om detta är fallet så är den oftast reglerad internationellt av lokala myndighetsinstitutioner. Det kan till exempel vara The U.S. Commodity Futures Trading Commission (CFTC) i U.S.A, London Stock Exchange i England och Finansinspektionen på Stockholmsbörsen i Sverige.”

Jag är en stor förespråkare för ett säkrare internet och jag känner att den här webbplatsen bidrar till det. Binära optioner är en bransch som fått ta mycket stryk och blivit kallad bluff flera gånger. Faktum är att binära optioner i sig inte är en bluff. Med det sagt: Det finns självklart bluffar inom denna finansrelaterade typ av aktiehandel. Huvudsyftet med den här hemsidan är att avslöja bluffar och skriva recensioner om mäklare som är reglerade av finansverket. Summan av kardemumman: Sajten bidrar till ett säkrare internet.

Det är inte första gången som jag tar på mig jobb utan att ta betalt för det, jag gillar att hjälpa vänner och att hjälpa till generellt.

Med detta sagt

Jag tar inte alltid betalt i pengar, ibland är tjänster och gentjänster bäst och ibland så gillar jag att hjälpa till bara för att jag tror på en hemsida eller tror på en idé. Om man inte stirrar sig för blind på kortsiktiga pengar så kan man få något större i slutändan – precis som med en högriskinvestering.

Är du ett vinstdrivande företag så kan du räkna med att jag kommer att ta betalt ifrån det du gör. Men låt säga att du driver en hemsida som handlar om något uppmuntrar till något positivt. Till exempel välgörenhet. Då är det troligt att jag kan hjälpa till med mindre saker utan att fakturera dig.

I just det här fallet var det ett ämne som jag gillar; Binära optioner och framförallt högriskinvesteringar. Kanske viktigaste för att det var en vän som ville ha min hjälp.

Är du i behov av hjälp? Har du dåligt med budget men driver ett projekt som gör nytta? Kontakta mig gärna så kan vi diskutera och se vad det handlar om.