Mer om Stefan

Välkommen till Sveriges nördigaste IT-blogg. Den här inriktar sig främst mot wordpressajter men även en hel del annat smått och gott.

Wordpressblogg

Stefan är som ni säkert redan har listat ut är det namn mina föräldrar gav mig. Jag är en 40-årig IT-entreprenör, konsult, egenföretagare och mångsysslare. Jag är bosatt i den norra delen av detta avlånga land men har bott lite här och där genom åren.

Till vardags arbetar jag i mitt egna företag, med att utveckla prisvärda och funktionella webbplatser baserade på flera olika CMS.

Mitt intresse för saker online (internet) började redan 2000… eller var det kanske 2002… kommer faktiskt inte riktigt ihåg, tiden går fruktansvärt fort. Till en början byggde jag främst enklare hemsidor och små guider för att hjälpa människor redigera foton. Främst i Photoshop men även i en del andra program. Över tid har jag blivit bättre och bättre på att bygga hemsidor och idag är det något jag livnär mig på.

När jag har lite tid över och inte sitter framför en dator så spenderar jag främst tid med min familj alternativt så sysselsätter jag mig med renovering av gården vi bor på.

Förutom att jag finns på den här bloggen så finns jag också här!

• Facebook
• Twitter
• Instagram